ВЕЛИКДЕН в СЪРБИЯ - Суботица, Нови Сад и Палич! Великолепните градове на Войводина! Срећан Ускрс! РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 07.01.2020 г.

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Маршрут: СОФИЯ – НОВИ САД - СУБОТИЦА – ПАЛИЧ - КЕЛЕБИЯ – СОФИЯ
Дати: 17.04.2020
Цена от: 409 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
17.04.2020 20.04.2020 от 439 лв. резервация
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Програма по дни
 
Ден 1 София – Нови Сад – Палич
Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100 – те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Пристигане и настаняване с напитка за „Добре дошли“ в хотел Prezident *** http://hotelprezident.com/. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 Палич - Суботица - Келебия – Палич – винарна „Дворецът на вината“
Закуска. Отпътуване за Суботица и разходка из историческия център на града, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Продължаване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг или да пояздите расов кон. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet и Black Bermet. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в Палич. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Вечеря. Нощувка.

Ден 3 Палич – ВЕЛИКДЕН Срећан Ускрс!
Закуска. Посещение на Ботаническата и Зоологическата градина, която представлява сбор от местни шороколистни, иглолистни растения. Връщане в хотела, където предстои Великденски обяд с жива музика и обилна храна. Свободно време за разходка и почивка. Вечеря с жива музика. Нощувка.

Ден 4 Палич - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
 • транспорт с автобус,
 • 3 нощувки със закуски в хотел 3***,
 • напитка за „Добре дошли“,
 • 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и вино,
 • 1 празничен Великденски обяд в ресторанта на хотела с жива музика,
 • 3 вечери, от които на Великден с жива музика,
 • дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“,
 • входна такса за посещението на Зоологическата градина в Палич,
 • входна такса за Кметството в Суботица, водач от агенцията,
 • туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад,
 • мед. застраховка с покритие 5000 EUR на Групама Застраховане ЕАД.
 
музейни такси и разходи от личен характер
Оферта № Е3369


Още оферти за Сърбия