Нова година - Барселона - икономичен вариант

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Дати:
Цена от: 0 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
 • Програма
Програма по дни
 
Ден 1

28.12.2017 – 18.45 ч. - полет София - Барселона. Пристигане в 20.55 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.


Ден 2

29.12.2017 - Закуска. По желание - oбиколка с екскурзовод на български на забележителностите на Барселона (с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; обиколката се организира при минимум 10 участника): пл. „Каталуния”, Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. “Колумб”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда Фамилия, пл. “Испания”, хълма Монджуик. Свободен следобед. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 155 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.


Ден 3

30.12.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, и пр. По желание – факултативна програма посещение на парка Гюел + Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 38 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата и резервация за група. Входните такси от 8 евро за парка Гюел и 15 евро за Саграда Фамилия се заплащат на място. Посещението се организира при минимум 10 участника. За това посещение се налага използване на метро. Нощувка.


Ден 4

31.12.2017 - Закуска. Възможност за екскурзия до манастира Монсерат, живописно разположен в едноименната планина – най-големият и най-известен манастир в Каталуния, център на поклонничество, известен с чудотворната статуя на Богородица – Черната Мадона, която, според легендата, била намерена от овчарчета в процепа на една скала (с доплащане 85 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български и транспортни разходи. Пътува се с нает транспорт от фирмата, като разстоянието е около 1 час път в посока. Екскурзията се организира при минимум 15 участника. Завръщане в Барселона. Свободно време. Възможност за Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.


Ден 5

01.01.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Аквариума, Зоологическата градина и пр. По желание – факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 10 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската музика, квартала Ел Борн с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. При тази полудневна екскурзия се налага използване на метро. 19.00 ч трансфер до летището. Полет до София в 21.30 ч. Пристигане на летище София в 01.30 ч. на следващия ден.
 
A
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2017 988.00 1308.00 988.00 928.00 958.00
 
B
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2017 998.00 1318.00 998.00 938.00 968.00

Продължителност на туристическата програма: 5 дни
 
  Допълнителни услуги  възрастова група / цени  
Обиколка на Барселона до години / 60 BGN
 
Вечеря с фламенко шоу в Барселона до години / 155 BGN
 
Фламенко шоу в Барселона с 1 напитка до години / 80 BGN
 
Парка Гюел и Саграда Фамилия до години / 38 BGN
 
Екскурзия до Монсерат до години / 85 BGN
 
Традиции и модернизъм в Барселона до години / 47 BGN
 
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки до години / 125 BGN
 
Чекиран багаж до 32 кг в двете посоки до години / 150 BGN
 


Пояснения:
 • Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 2 звезди в Барселона, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Пътува се с “Уиз eър”. В пакетната цена са включени: летищни такси, салонен багаж с размери 55

 • Хотели, които използваме при съответния вариант:

  • Категория A - хотел Ibis Barcelona Plaza Glories 22@** - метростанции Llacuna и Gl
  • Варианти и цени за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени до 15.11.2017 г. 

   Забележка: При записване не можем да гарантираме съседни места в самолета. Ако желаете да резервирате такива, доплащането е 16 лв. на човек. 

   ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

  • Агенцията предоставя следните намаления за екскурзиите си от "Каталог 2017":

   1. ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата)

   2. ЗА ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ - 3% от пакетната цена (клиенти, които вече са пътували с "Агенцията"). 

   Намаленията не се прилагат при цените за деца и младежи.

   От посочените отстъпки се ползва само една.

   Горните отстъпки са валидни само за автобусните и самолетни екскурзии на "Агенцията" от "Каталог 2017" на "Агенцията". Не са валидни за:

   • круизи;
   • екскурзии със специална цена за ранно записване;
   • всички автобусни екскурзии, самолетни екскурзии, автобусни почивки и самолетни почивки и пакети, които не фигурират в  "Каталог 2017"  на "Агенцията".

   Екскурзиите, при които се ползват горните намаления, са отбелязани в този сайт със следния знак:

   3. ЕКСКУРЗИИ СЪС СПЕЦАЛНА ЦЕНА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - тези екскурзии имат специална отстъпка от цената при осъществена резервация преди дадена дата (упомената в самата програма).

   Екскурзиите със специална цена за ранно записване са отбелязани в този сайт със следния знак:   Цената включва:
   
 • Самолетен билет;
 • Летищни такси;
 • Салонен багаж с размери 55 Х 40 Х 23 см;
 • Трансфер;
 • Съответния брой нощувки + закуски в избрания хотел. •  
 • Цената не включва:
  • чекиран багаж до 20 кг – 125 лв в двете посоки;
  • чекиран багаж до 32 кг – 150 лв в двете посоки;
  • Обиколка на Барселона;
  • Посещение на парка "Гюел" и църквата "Саграда Фамилия";
  • Полудневна обиколка „Традиции и Модернизъм в Барселона”;
  • Екскурзия до манастира Монсерат;
  • Посещение на фламенко спектакъл;
  • Новогодишна вечеря;
  • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
  • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
  • Градска такса;
  • Разходи от личен характер.
Оферта № Е1292