НОВА ГОДИНА В ОХРИД 2018- СПА хотел Тино 4*

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 3 дни / 2 нощувки
Маршрут: Пловдив - София - Охрид - Скопие - София - Пловдив
Дати:
Цена от: 0 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
 • Програма
Програма
НОВА ГОДИНА В ОХРИД
Посрещнете Новата 2018 Година в Охрид - Македония! Опитайте апетитните изкушения на Македонската национална кухня и се насладете на невероятните гледки от брега на Охридското езеро! 
Период на пътуване: 30.12.2017 – 01.01.2018
Две нощувки със закуски, една стандартна вечеря и Празнична Новогодишна Вечеря
Цена : 349 лева
СПА ХОТЕЛ ТИНО 4****  в центъра на града, на брега на езерото http://www.hoteltino.com.mk/
1 ДЕН: Отпътуване от  Пловдив 05:00 ( срещу доплащане), Дом на Клутурата Борис Христов, София 07:00 пракинга на стадион Васил Левски  – Гюешево – Крива Паланка - Скопие – Охрид, град съчетал в себе си вековна историческа традиция, невероятната красота на Охридското езеро и изключителното гостоприемство на своите жители. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН: Охрид. Закуска. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Стария град (минимум 3 часа.): църквата "Света Богородица Перивлепта", която поради своята автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник от световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата "Свети Пантелеймон", където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата "Свети Йоан Канео", разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата "Света София", посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; Античният театър и Градската чаршия. отпътуване за манастира "Свети Наум", разположен на южния бряг на Охридското езеро, сред местност с неповторима природна красота. Посещение на църквата "Св. Архангели" и свободно време в парка на охридските извори. Отпътуване за Охрид и посещение на Билянините извори. Връщане в хотела. Подготовка за Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню в ресторанта на хотела. Честита Нова Година 2018. Нощувка.
3 ДЕН:  Късна закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Скопие. Пешеходна разходка в Скопие: площад "Македония" с паметника на Александър Велики; старият квартал "Вароша"; църквата "Свети Спас" със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за  България.
ПАКЕТНА ЦЕНА:
     Дата Възрастен в        двойна стая Дете до 5,99 г. (без да ползва легло и новогодишна вечеря) Дете от 6 г. до 11,99 г.  С 2 родители Единична стая
Тръгване на  30.12.2017
349 лева120лв.
 

259лв

Доплащане 90лв
 
За туристите, които желаят да се възползват от програмата със собствен транспорт, от пакетната цена се приспадат 50 лева на човек.
Други
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7дни преди датата  на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит  30%  от пакетната цена и  доплащане 20 дни преди датата  на  отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, със  ЗК „Групама Застраховане“  ЕАД гр. София  бул. „ Цариградско Шосе“  No 47Аблок V, ет. 3 с номер 7500170000324, от 11.05.2017 до 10.05.2017г. 
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им! 
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!


Цената включва:
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • Транспорт с комфортен туристически автобус
 • Всички гранични, пътни, такси  
 • 2 нощувки със закуски в СПА хотел Tino 4****
 • 2 вечери, едната стандартна вечеря в ресторанта на хотела без включени напитки и една Празнична Новогодишна Вечеря на 31.01.2017
 • Ползване на СПА Център и безплатен Wi Fi
 • Туристическа програма в Охрид " с местен екскурзовод 
 • Екскурзия до манастира "Свети Наум" с местен екскурзовод 
 • Туристическа програма в Скопие
 • застраховка за лица до 64.99 години с покритие 2000 евро на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД
 • Екскурзоводско обслужване
 • Водач от Анатравел, по време на целия престой
Новогодишна вечеря меню:  предстой да бъде добавено


Цената не включва:
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • Доплащане за тръгване от Пловдив – 20 лева в двете посоки
 • Входни такси за църквата "Св. Спас" и музея на Гоце Делчев (120 MKD) в Скопие 
 • Входни такси в църквата "Св. Богородица Перивлепта" (100 MKD) и манастира "Свети Наум" (60 MKD) 
 • Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г до 69 г. - по 1 лв. на ден
 • Доплащане за медицинска застраховка на лица от 69 г. до 85 г. – по 2,50 лв. на ден.
 • Лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие.
Оферта № Е1240