Нова година - Лондон - петдневна - икономичен вариант

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Дати:
Цена от: 0 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
 • Програма
Програма по дни
 
Ден 1

29.12.2017 - Отпътуване от летище София. Кацане в Лондон. Трансфер от летището до гара Виктория в центъра на Лондон. Самостоятелно придвижване до хотел Royal National*** и настаняване. Нощувка.


Ден 2

30.12.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музея „Виктория и Албърт“ (доплащане 20 лв. - цената включва обиколка с екскурзовод на  български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.


Ден 3

31.12.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод (включена в цената): Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”,  крепостта Тауър, Тауър бридж. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей (с доплащане 25 лв на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на  български). Участието се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.


Ден 4

01.01.2018 - Закуска. Възможност за разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията и военноморския музей (доплащане 88 лв на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за разходка из Хайд парк. Нощувка.


Ден 5

02.01.2018 - Закуска. Напускане на хотела. Самостоятелно придижване до гара Виктория. Трансфер от гара Виктория до летището. Отпътуване за София.
 
A
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
29.12.2017 977.00 1255.00 954.00 877.00 907.00

Продължителност на туристическата програма: 5 дни


Пояснения:
 • Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел Royal National*** в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език, двупосочен самолетен билет и трансфери от летището до гара Виктория и обратно. Полета е авиокомпания „Уиз Еър” (в пакетната цена е включен летищни такси и малък салонен багаж до 10 кг с размери 42/32/25 см на турист (в двете посоки).

 • Хотел Royal National***  (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);

 • Варианти за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени след 15.11.2017.

  Билети за музикални представления: При заявка от страна на клиентите, туроператора може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала Ковънт Гардън. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА  ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”,  и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв такса за закупуване на билета.

  При посещение на Великобритания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите  в  английски лири, от България

  Забележка: Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

 • При посещение на Великобритания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите  в  английски лири, от България

 • Агенцията предоставя следните намаления за екскурзиите си от "Каталог 2017":

  1. ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата)

  2. ЗА ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ - 3% от пакетната цена (клиенти, които вече са пътували с "Агенцията"). 

  Намаленията не се прилагат при цените за деца и младежи.

  От посочените отстъпки се ползва само една.

  Горните отстъпки са валидни само за автобусните и самолетни екскурзии на "Агенцията" от "Каталог 2017" на "Агенцията". Не са валидни за:

  • круизи;
  • екскурзии със специална цена за ранно записване;
  • всички автобусни екскурзии, самолетни екскурзии, автобусни почивки и самолетни почивки и пакети, които не фигурират в  "Каталог 2017"  на "Агенцията".

  Екскурзиите, при които се ползват горните намаления, са отбелязани в този сайт със следния знак:

  3. ЕКСКУРЗИИ СЪС СПЕЦАЛНА ЦЕНА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - тези екскурзии имат специална отстъпка от цената при осъществена резервация преди дадена дата (упомената в самата програма).

  Екскурзиите със специална цена за ранно записване са отбелязани в този сайт със следния знак: Цената включва:
 • Самолетен билет София – Лондон – София с „Уиз Еър”;
 • Малък салонен багаж до 10 кг с размери 42/32/25 см на турист (в двете посоки);
 • Летищни такси;
 • 4 нощувки със закуски в хотел Royal National***;
 • Трансфери летище – гара Виктория – летище;
 • Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод на български език.


Цената не включва:
 • Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см;
 • Чекиран багаж до 23 кг;
 • Разглеждане на Британския музей;
 • Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията и военноморския музей;
 • Посещение на музея „Виктория и Албърт”;
 • Новогодишна вечеря;
 • Медицинска застраховка (8 лв. на човек за целия престой);
 • Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.
Оферта № Е1287