Нова Година - Мадрид

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Дати:
Цена от: 0 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
 • Програма
Програма по дни
 
Ден 1

28.12.2017 - 06.45 ч полет София - Мадрид. Пристигане в 09.25 ч. Трансфер. Настаняване  в хотела. Свободно време. Възможност за посещение на Кралския дворец с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.


Ден 2

29.12.2017 - Закуска. Сутринта - обиколка с екскурзовод на български на забележителностите на Мадрид: пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободно време. По желание - посещение на музея Прадо (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.


Ден 3

30.12.2017 - Закуска. Свободен ден. По желание – целодневна екскурзия до Ескориал и Сеговия – с доплащане 149 лв на човек при минимум 10 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване и входни такси. Екскурзията започва с посещението на Ескориал - двореца-манастир на Филип II, един от най-известните кралски дворци на стария континент, обединяващ в себе си функциите на два комплекса с огромно значение за испанската история: кралският августински манастир “Сан Лоренсо де Ел Ескориал” и „Ла Фреснеда” - кралска ловна хижа, използвана за уединение от испанските крале. Екскурзията продължава към Сеговия. Първото впечатление от града е римският акведукт от I век, на фона на който се откроява средновековният град. Пешеходна обиколка на стария град, който е бил седалище на кралския двор и на висшите аристократически фамилии през XV век, с различни исторически и културни паметници. Посещение на замъка Алкасар, съществуващ от векове и вероятно старо укрепление още от времето на Римската империя. След отвоюването на Сеговия в края на XI век, замъкът е реконструиран и разширяван многократно, като през XV век в него е живяла кралица Исабел Кастилска. Завръщане в Мадрид. Нощувка.


Ден 4

31.12.2017 – Закуска. Свободен ден. По желание - полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.


Ден 5

01.01.2018 - Закуска. Свободно време. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по тесните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Tрансфер до летището. Полет Мадрид – София в 18:40 ч. Пристигане в София в 23:05 ч.
 
A
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2017 1076 1273 1076 979.00 1029.00
 
B
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2017 1302 1689 1264 1212.00 1262.00
 
C
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2017 1422 2051 1385.00
 
D
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2017 1497 1975 1406 1413.00 1463.00

Продължителност на туристическата програма: 5 дни
 
  Допълнителни услуги  възрастова група / цени  
Кралския дворец в Мадрид до години / 60 BGN
 
Мадридските потайности до години / 47 BGN
 
Вечеря с фламенко шоу в Мадрид до години / 138 BGN
 
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напитка до години / 80 BGN
 
Екскурзия до Толедо до години / 149 BGN
 
Екскурзия до Ескориал и Сеговия до години / 149 BGN
 


Пояснения:
 • Екскурзията e петдневна и включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Мадрид, богата екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с “България Ер”. В пакетната цена са включени летищни такси, багаж за чекиране 23 кг и ръчен багаж.

 • Категория A: Хотел City House Florida Norte by Faranda**** - Хотела се намира зад градината на Кралския дворец, недалеч от пл. „Испания”, до Северната гара;

  Категория В: Хотел Espahotel Gran V

 • Варианти и цени за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени до 15.11.2017.

  Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

 • Агенцията предоставя следните намаления за екскурзиите си от "Каталог 2017":

  1. ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата)

  2. ЗА ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ - 3% от пакетната цена (клиенти, които вече са пътували с "Агенцията"). 

  Намаленията не се прилагат при цените за деца и младежи.

  От посочените отстъпки се ползва само една.

  Горните отстъпки са валидни само за автобусните и самолетни екскурзии на "Агенцията" от "Каталог 2017" на "Агенцията". Не са валидни за:

  • круизи;
  • екскурзии със специална цена за ранно записване;
  • всички автобусни екскурзии, самолетни екскурзии, автобусни почивки и самолетни почивки и пакети, които не фигурират в  "Каталог 2017"  на "Агенцията".

  Екскурзиите, при които се ползват горните намаления, са отбелязани в този сайт със следния знак:

  3. ЕКСКУРЗИИ СЪС СПЕЦАЛНА ЦЕНА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - тези екскурзии имат специална отстъпка от цената при осъществена резервация преди дадена дата (упомената в самата програма).

  Екскурзиите със специална цена за ранно записване са отбелязани в този сайт със следния знак: Цената включва:
 • Самолетен билет;
 • Летищни такси;
 • Трансфер;
 • Съответния брой нощувки + закуски;
 • Обиколка с екскурзовод на български на забележителностите на Мадрид.


Цената не включва:
 • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
 • Допълнителни услуги с доплащане;
 • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
 • Новогодишна вечеря.
Оферта № Е1295


Още оферти за Испания