ПАРИЖ – със самолет! Великденски празници!

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Маршрут: София - Париж - София
Дати:
Цена от: 0 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
  • Програма
Ден 1 София - Париж
Полет София – Париж в 07.20 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR Кацане в Париж в 09.20 ч. Трансфер от летището и начало на панорамната автобусна обиколка на Париж /продълж. 3 ч./, която включва всички забележителности на града: Катедралата Нотр Дам, Латинския квартал със Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, площад Конкорд, Мадлената, Гранд Опера, площад Вандом, Лувъра, Шан-з-елизе, Триумфалната арка, 16-ти район, площад Трокадеро. Настаняване в хотел. Свободно време, в което можем да се качим на Айфеловата кула. Нощувка.

Ден 2 Париж
Закуска. Започваме с разходка в артистичния Монмартр, а след това ще продължаваме с посещение на Лувър и Музeя Орсе - две различни колекции от произведения на изкуството със световна значимост. Вечерта разходка с корабче по р. Сена - различната гледна точка на Париж. Нощувка.

Ден 3 Париж - Версай
Закуска. Полудневна екскурзия до Версай – най-голямата кралска резиденция, построена от Луи ХІV. Тук ще се потопим в кралски блясък и разкош. Ще се разходим в градините и предградието. Придвижването е с обществен транспорт. Следобед връщане в Париж. Свободно време. Разходка по Шан-з-елизе - най-известното авеню в света. Нощувка.

Ден 4 Дисниленд
Закуска. Ден, посветен на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд. Тук е мястото, където всички се чувстват като деца и забавлението е свързано с много адреналин. Придвижването e с обществен транспорт. Нощувка.

Ден 5 Париж - София
Закуска. Трансфер до летището. Полет Париж – София в 12.55 ч.*/за дата на връщане 20.04. – в 10.20 ч. Кацане на аерогара София в 16.40 ч.*/ 14.05 ч.


София - Париж - София


Цената включва:
самолетен билет София-Париж-София на авиокомпания BULGARIA AIR; летищни такси; 1 брой чекиран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см; трансфер летище-хотел- летище; 4 нощувки със закуска в хотел 3***; автобусна обиколка на Париж с екскурзовод; медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на Групама Застраховане ЕАД; водач от агенцията.


Цената не включва:
таксите за вход в музеите, изброени по горе; разходите за обществен транспорт за придвижване в Париж; входна такса за Дисниленд градска такса – 1.22 EUR на турист на ден /заплаща се на рецепцията на хотела/.
Оферта № Е3217


Още оферти за Франция