Вашата оценка 3.47 от 17 гласа

Предколедни Базари с аромат на канела Будапеща и Виена

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 4 дни / 2 нощувки
Маршрут: Предколедни Базари – Будапеща и Виена! Истинска коледна приказка с аромат на канела! 4 дни / 2 нощувки със закуски! Дата: 08.12.2022 и 15.12.2022
Дати:
Цена от: 0 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
  • Програма
Програма
 Предколедни Базари – с аромат на канела
Будапеща и Виена

Период: 8.12 - 11.12.2022 и 15.12 - 18.12.2022

Туристическа програма на пътуването
 
ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване в 19.00 от гр.Пловдив Дом на Културата (срещу доплащане), 21.00ч. от стадион  "Васил Левски" в гр.София, транзитно преминаване през Сърбия, посока Будапеща. 
 
ВТОРИ ДЕН - Пристигане в Будапеща. *Туристическа обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български срещу доплащане - Площада на героите с посещение на най-стария градски парк в света и намиращия се на негова територия архитектурно-исторически ансамбъл Войда Хуняд, панорамно представяне на Зоопарка и Банята 'Сечени'; бул. 'Андраши' с невероятното си богатство от еклектика на архитектурни стилове и неговата перла - Будапещенската опера, реката с най- емблематичните мостове и прилежащите брегови ивици и техните забележителности, Парламентa - едно от най- големите и красиви Парламентарни здания в света, Рибарските кули с храма на Матяш и площада 'Св.Троица', Кармелитския двор, като ново седалище на Министерски съвет, Президентството и Кралския дворец с дворцовата градина. По желание на групата разходка с корабче по Дунав с торта и шампанско – една атракция, която ще ви покаже красотите на града от друг ъгъл под съпровода на класическа музика. Настаняване в хотела в Будапеща. Свободно време, в което ще имате възможност да се насладите на традиционните коледни базари в града. В този период от годината градът е украсен изключително празнично, разходката из града ще ви накара да се почувствате като в истинска коледна приказка, може да опитате местните специалитети с чаша греяно вино с аромат на канела, ще почувствате истинския дух Коледа. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време в Будапеща или целодневна екскурзия до Виена. Туристическа обиколка на града с местен екскурзовод на български: площад Мария Терезия, разглеждане на дворците "Белведере", един от най- хубавите барокови образци в света построен по поръчка на принц Савойски и дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил, Виенската Опера, катедралата "Свети Стефан", Университета. Факултативно посещение на лятната резиденция на Хабсбургите двореца Шьонбрун и свободно време за разглеждане на двореца отвън из неговите градини, ще имате възможност да се насладите на коледните базари пред двореца, както и да опитате от многобройните лакомства, които предлагат. По желание и срещу доплащане посещение на двореца отвътре с местен лицензиран екскурзовод и беседа на български език. Посещение на Пратера и свободно време за атракциите му около 2 часа. Отпътуване за Будапеща. Нощувка. 
 
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив.
Настаняване Възрастен настанен в двойна/тройна стая Дете до 12 год.
настанено с двама възрастни
Цена 315 235
Други
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГ НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 
Депозит 30% от пакетната цена и доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, „Дженерали Застраховане“ АД гр. София бул. „Княз Дондуков“ No 68, с номер 1329220051000004/2022г. с валидност от 00:00ч. на от 06.05.2022г. до 24:00ч. на 05.05.2023г.

Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
 
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им.
 


Цената включва:
Цената включва:
* 2 нощувки със закуски в хотел 3 *** в Будапеща.
* Водач от фирмата по време на пътуването
* Автобусен транспорт с лицензиран автобус за международни превози
* Медицинска застраховка за лица до 65г. на застрахователна компания Дженерали Застраховане с лимит 2000 евро
 


Цената не включва:
*Доплащане от Пловдив - 20лв
*Панорамна обиколка на Будапеща с местен лицензиран екскурзовод на български език 15 евро, 10 евро за дете до 12 години
*Целодневна екскурзия до Виена с местен лицензиран екскурзовод на български език 40 евро, 25 евро за дете до 12 години
*Посещение на двореца Шонбрун - 35 евро /входен билет и беседа с местен екскурзовод/. Цена за дете до 18 години 30 евро.
*Разходка с корабче по Дунав в Будапеща – 25 евро ( с торта и шампанско ) 18 евро за дете до 12 години
*Медицинска Застраховка за лица над 65 години – 10 лева.
*Доплащане за по-предни седалки за двете посоки - 40лв.
*Доплащане за самостоятелно настаняване 95 лева
*Доплащане за посещение на унгарски ресторант "Бор Катакомба"- 50 евро (при минимум 20 човека). Цената включва: 3 степенно меню, 2 чаши вино (бяло или червено), вода, кафе и безалкохолно; типична шоу програма, с жива музика; екскурзоводско обслужване на български език, транспорт от и до хотела.
NB: Посещението на " Бор Катакомба" изисква предварителна резервация. Предплаща се и се заявява от България. Минимум 20 човека.

Често задавани въпроси

Екскурзията е с продължителност 4 дни / 2 нощувки.
Записването за екскурзията става след попълване на резервационната форма, която може да намерите в таблицата с цени. Резервационната система показва в реално време налични свободни места. След попълване на формата за записване - наш служител ще се свърже с вас и ще Ви изпрати информация за заплащането на депозит.
Депозита може да се плати с карта директно през сайта или по банков път или в наш офис. Останалата сума се заплаща до описана по договор дата в наш офис или по банков път.
Екскурзията се осъществява със следния тип транспорт:
Вид транспорт: Автобус
Маршрут: Предколедни Базари – Будапеща и Виена! Истинска коледна приказка с аромат на канела! 4 дни / 2 нощувки със закуски! Дата: 08.12.2022 и 15.12.2022
Оферта № Е2377


Още оферти за Австрия

Здравейте!
Изберете една от опциите по-долу, за да се свържете с нас и ще Ви отговорим при първа възможност.