Еднодневен шопинг до Румъния с посещение на търговски комплекс Червеният дракон

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 1 ден
Маршрут: София - Плевен - Русе - Червеният дракон - Русе - Плевен - София
Дати:
Цена от: 49 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
Отпътуване от София, Автогара Сердика в 5:00 ч. Възможност за качване от Плевен и Русе. Около 11 ч. пристигане в най-големия търговски център в Букурещ - "Червеният Дракон". Свободно време за шопинг. В 16:00ч отпътуване обратно към България. Около 22:00 ч. пристигане в София.

Повече за „Червеният дракон:
Търговски комплекс работещ на едро и дребно, в който цените са изключително ниски. Тук има над 5500 магазина, ресторанти и кафенета. 
Стоките са на складови цени и се разпространяват в Румъния и съседните 
страни. Разнообразието от продукти е невероятно. Магазините са разположени на два етажа – приземен и втори, където се намират румънски и китайски ресторанти. Там се намира най-големият магазин за обувки в Румъния. Ще откриете и търговска част, посветен на децата – облекло, обувки, спортни стоки, играчки и канцеларски материали. Това е най-големият по рода си магазин за детски стоки в Румъния. Има също така магазини за тъкани, килими, риболов, мебели и предмети за бита. В партера на универсалния магазин ще откриете килими, завеси, спално 
бельо, обзавеждане, битови предмети, канцеларски материали и кожени изделия, осветителни тела, електрически и електронни продукти, както и един супермаркет, банка, обменно бюро, аптека и кафене, както и китайски ресторанти и ресторанти с традиционна румънска кухня. Има и кафенета със сандвичи, сладкиши, сладолед, кафе, вода и напитки. Извън комплекса се намират заведения за бързо хранене, където може да опитате сандвичи, Shaorma, барбекю и освежаващи напитки. Отсреща се намира ресторант с тераса, който предлага най-разнообразни менюта за всеки вкус.
Транспорт с туристически автобус
Пътни и гранични такси, такса за Дунав мост
Медицинска застраховка с 2000 евро покритие за лица до 69 г. към ЗК Евроинс
Разходи от личен характер
Екскурзовод
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69 г. 2 лв.
Необходими документи: валиден международен паспорт или лична карта; за деца под 18 г, пътуващи сами или с един родител - валиден документ за самоличност, както и нотариално заверена декларация (оригинал и копие) и акт за раждане (копие).
Минимален брой запинсани за осъществяване на пътуването: 35 души
Срок за информиране при недостигнат минимум: 2 дни преди датата на отпътуване
Оферта № Е2493


Още оферти за Румъния