Еднодневна екскурзия до Букурещ

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 1 ден
Маршрут: София - Плевен - Русе - Букурещ - Русе - Плевен - София
Дати: 15.12.2018
Цена от: 49 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
15.12.2018 15.12.2018 от 49 лв. резервация
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
Отпътуване от София в 0:30 ч. от пл. Ал. Невски по маршрут София - Плевен - Русе – Букурещ. Пристигане в столицата на Румъния, известна още като „Малкия Париж”. Панорамна автобусна обиколка на града: площад „Унири”, Университетския площад, площад „Виктория” и площада на Революцията, фото пауза пред Парламента – втората по големина административна сграда в света, след Пентагона, Патриаршията и Църквата с мощите на Св. Димитър Басарбовски, Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж през 1922 г. в памет на загиналите в Първата световна война, Булевардът на посолствата, Атенеума – най-голямата концертна зала в Румъния. Свободно време в централната част на града.
По желание следобед – посещение на „Музея на селото”. Това е най-големият музей на открито в Европа, разположен е в парка „Херастрау” край едноименното езеро. В него са представени над 300 традиционни сгради от всички краища на Румъния - селски къщи, хамбари, дървени църкви, мелници.
Организирано групово посещение по желание /срещу допълнително заплащане/ на Двореца на Парламента – при възможност и по предварителна заявка. Отпътуване обратно за България около 17:00 ч. Пристигане в София около полунощ.
транспорт с туристически автобус 
водач от агенцията
разходи от личен характер 
вход за Музея на селото - 10 леи за възрастни 
вход за Парламента - 40 леи
задължителна медицинска застраховка 2 лв., за лица над 69 г. 3 лв.
При записване се внася пълната сума.

Минимален брой туристи: 40.
Срок за информиране за недостигнат минимум, 7 дни преди датата на отпътуване. 
 
Карта

Оферта № Е111