Екскурзия до Истанбул за Фестивала на лалето с включени вечери и допълнителни екскурзии - промоция

Продължителност: 4 дни / 2 нощувки
Маршрут: София - Истанбул - Одрин - София
Дати:
Цена от: 215 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
За 12.04.2018 г. разполагаме с едно свободно място - жена за комбинация
За 19.04.2018 г. разполагаме с едно свободно място в единична стаяЗа резервации направени след 21.02.2018г. за дата на отпътуване 12.04.2018 г.  пакетната цена на човек в двойна стая е 215 лв., настаняването ще бъде в хотел 3* в Истанбул.

Пакетната цена е за едно лице и включва: Транспорт с лицензиран луксозен автобус; 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери в хотел 4* за резервации направени до 21.02.2018 и хотел 3* за резервации направени след 21.02.2018 г. в Истанбул 
Hotel Buyuk Sahinler 4* или подобен

Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод; Посещение на Търговски център „Форум Истанбул”; Посещение на Аквариум Sea Life (бившия Тюркоазоо); Посещение на Фабрика за кожени изделия Левинсън; Вечерна автобусна разходка с изкачване до кафето Пиер Лоти; Посещение на небостъргача Сапфир; Посещение на парк Емирган; Посещение на Желязната църква Свети Стефан; Посещение на Одрин; Пътни и гранични такси; Водач от агенцията; Медицинска застраховка към ЗК Евроинс на база 2000 евро за лица до 69 г. 
 

ПРОГРАМА

1-ви ден:
Отпътуване от София, Автогара Сердика в 21:00 ч, от ШЕЛ Пазарджик в 22:00 ч., от Пловдив (OMV до х-л Санкт Петербург в 22:45 ч. 

2-ри ден:
Отпътуване от Хасково в 00:30 по маршрут Одрин – Истанбул. Пристигане в Истанбул сутринта. Панорамна обиколка на Истанбул с автобус и местен лицензиран екскурзовод на български език: Синята джамия (само отвън), площад Хиподрума, музеят "Св. София" (само отвън) кулата "Галата", площад "Таксим", дворецът "Долмабахче", преминаване по първия въжен мост. Посещение на желязната църква Свети Стефан. Фото пауза в азиатската част на града. След обяд посещение на аквариум Sea life (бившия Тюркоазоо) и търговски център „Форум Истанбул”. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 

3-ти ден:
Закуска. В 09:00 ч. Посещение на Фабрика за кожени изделия Левинсън или по желание срещу доплащане: Панорамна разходка с корабче по Босфора: новият султански Дворец "Долмабахче", "Чираан Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-престижните хотели в света, кварталът "Ортакьой" - любимо място на истанбулските младежи и творци, отбранителните крепости "Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летният султански дворец "Бейлербей", Кулата на девицата.
След обяд посещение на небостъргача „Сапфир” - най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда в Турция. Освен жилища, в комплекса се намира търговски център, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последния етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино, където може да се насладите на виртуална разходка сред забележителностите на този невероятен космополитен град. Връщане в хотела. Вечерна автобусна разходка в Истанбул: булевард Кенеди, Сарай бурну, пристанище Сиркеджи, кв. Фенер, свещения квартал Еюп, където се намира и една от най-посещаваните джамии “Еюп”, изкачване към кафене Пиер Лоти с невероятна панорама. Свободно време за кафе-пауза и снимки. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 


4-ти ден:
Закуска. В 08:00 ч. посещение на парк Емиргaн - най-големият парк в Истанбул с много езерца, фонтани, исторически павилиони, превърнати в кафета и ресторантчета и много лалета. В парка е устроен и пазар за цветя. Около 11:00ч. отпътуване за град Одрин. Престой в града за кратка почивка и разглеждане на българската църква "Св. Константин и Елена" и джамията "Селимие". Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София. 
Транспорт с лицензиран луксозен автобус
2 нощувки (в двойна или тройна стая) с 2 закуски и 2 вечери в хотел 4* в Истанбул
(За дата 12.04.2018 г. резервации направени след 21.02.2018 настаняването ще е в хотел 3*)
Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод
Посещение на Търговски център „Форум Истанбул”
Посещение на Аквариум Sea Life (бившия Тюркоазоо)
Посещение на Фабрика за кожени изделия Левинсън
Вечерна автобусна разходка с изкачване до кафето Пиер Лоти
Посещение на небостъргача Сапфир
Посещение на парк Емирган
Посещение на Одрин
Пътни и гранични такси
Водач от агенцията 
Медицинска застраховка към ЗК Евроинс на база 2000 евро за лица до 69 г. 
Доплащане за медицинска застраховка на база 2000 EUR към ЗК Евроинс, за лица над 69 г. - 6 лв. 
Единична стая: 60 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите на ЗК Евроинс
Разходка с корабче по Босфора (1 ч. и 15 мин.) при минимум 20 туристи: 33 лв. заявява се и заплаща в офиса на агенцията

Входни такси за посещаване на музеи и туристически обекти:
Кулата "Галата": 12 TL
Дворецът "Долмабахче": 30 TL
Желязната църква "Свети Стефан": 40 TL
Аквариум "Sea life": 50 TL
Панорамната тераса на небостъргача "Сапфир": 28 TL, панорамната тераса и 4D кино на небостъргача "Сапфир" 38 TL
Градски транспорт: 20-30 TL
По-горе изброените такси се заплащат на място. Същите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при тяхната промяна.
 
Начин на плащане:
депозит 30% от пакетната цена; доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване 

Необходими документи: ксерокопие на първа страница на задграничен паспорт с 3 - месечна валидност към датата на заминаване; за деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от двамата родители; Няма визови, санитарни и медицински изисквания; Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини. 
 
Видео

Карта

Оферта № Е1785