НОВА ГОДИНА В ЛУКС И ИЗИСКАНА ОБСТАНОВКА на ДАРДАНЕЛИТЕ в hotel Kolin 5 *

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Маршрут: София - Пловдив - Хасково - Чанаккале - Хасково - Пловдив - София
Дати:
Цена от: 320 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
1 ден – 30.12.2017 г.
Отпътуване в 4.00 ч. от гр. София на храм паметник „Ал.Невски“, 06.00ч. от гр. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, 7.30 ч – от бензиностанция ОМВ в гр.Хасково.
Отпътуване в  4.00ч. от гр. Варна,ул. Антим I, 06.00ч. от гр. Бургас. При мин 15 човека.
Преминава на  ГКПП, продължаваме към гр.Чанаккале. Града е разположен от двете страни на протока Дарданели. Преминаване на протока Дарданели с ферибот, който свързва Мраморно и Егейско море. Бреговете му докосват и двата континента – Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а заедно с пристанищата в Карибита, Галиполи, Бозджаада и Кючуккую, е марината, където акостират луксозни яхти, преминаващи през протока .Дарданели. Често плавателните съдове са собственост на туристи, които са избрали Чанаккале за своята почивка на място с богата история, легенди и природни дадености. Настаняване около обяд в hotel  Коlin 5 *.  Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.

2 ден – 31.12.2017 г
Закуска. По желание полудневна екскурзия до древния град Троя и руините на Асос. Троя е град съществуващ повече от 4000 години и познат като център на древните цивилизации. В Троя се пази въобръжаем модел на дървения кон, който Гърците използвали, за да завладеят Троя с хитрост по време на митичната война породена от хубавата Елена. Посещение на Руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър. Акрополът на Асос (Бехрамкале) се извисява на 238 м. над морското равнище. Тук през VI в.пр.Хр. е построен храмът на Атина. В момента дорийският храм е пазител на полуостров Бига и на залива Едремит. Ще останем, за да видим руините за да се насладим на спиращата дъха гледка към залива Едремит, На терасовидния бряг към морето са запазени останки от агора, гимназиуми театър. Възможност за обяд в атрактивен рибен ресторант, насладете се на безспорно едни от най-вкусно приготвените пресни риби и морски деликатеси. Следобяд връщане в хотела и възможност за релакс в СПА центъра на хотела. Приготовления за новогодишната нощ. Празнична вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

3 Ден – 01.01.2018 г.
Късна закуска. Свободно време за почивка в комплекса на хотела или посещение на най-големите търговски центрове в региона. Разходка и разглеждане на Чанаккале. Вечеря. Нощувка.

4 ден – 02.01.2018 г.
Закуска и отпътуване за България. БОНУС: Кратка пауза по време на пътуването в гр. Кешан. Време за пазаруване в големия търговски център „KIPA” и “MIGROS. Късно вечерта пристигане в София.
Hotel Kolin 5 *
  Цена на човек в двойна стая Трети възрастен
В двойна стая
  1. Во дете
( 00 – 6.99 г )
2 ро дете
( 7 – 12 г )
  320 лв 300 лв Безплатно 198 лв
3 нощувки, 3 закуски и 2 вечери
Празнична вечеря с  DJ с включени алкохолни и безалкохолни напитки без лимит и томбола с много награди;
Безплатно ползване на басейни,фитнес,сауна и др.Представител от агенцията
автобусния транспорт  в двете посоки – 60 лв / възрастен  и дете /
Медицинска застраховка Асистънс на Уника Живот – 5 лв./. 
Полудневна екскурзия до Руините на Асос
Полудневна екскурзия до Троя
Разходи от личен характер  
  •  
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ЦЕНИ НА ЕКСКУРЗИИ / €    
   
  •  
ДЕЦА
(07 -12 г.)
ДЕЦА
(00 – 07 г)
  •  
Цената включва двупосочен трансфер входни такси, превоз, лицензиран екскурзовод, 25 € 15 евро
  •  
  •  
Цената включва двупосочен трансфер входни такси, превоз, лицензиран екскурзовод, 25 € 15 евро Безплатно
 
 
 
Aсос + Троя   40 евро 20 евро Безплатно
 
Забележка:  Напитките/ алкохолни и безалкохолни/  с изключение на Новогодишната вечеря се заплащат.
В стаите има безплатно: кафе, чай и вода.
Mинимален брой участници: 40
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване
Необходими документи: задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.
Срокове за плащане : Капаро 50 % при сключване на договор за организирано пътуване. Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване
 
Оферта № Е1358