Почивка в Паралия Катерини

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Дестинация: Паралия Катерини, Гърция
Дати:
Цена от: 407.00 лв.
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
1 ден
Отпътуване от пл. Ал. Невски по маршурт Петрич - Кулата - Солун - Паралия Катерини с възможност за качване от Шел Драгичево и Благоевград.

В Паралия Катерини се пристига рано сутринта около 6 - 7 ч. 
Трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14 ч.

Паралия е разположен на 6 километра източно от Катерини и на 70 километра южно от Солун. Население от 1 476 души (2001). Има непрекъсната пясъчна плажна ивица с дължина 3 километра, множество хотели, таверни, барове, църква и малко пристанище.

2 - 7 ден
Свободно време за плаж

8 ден
Отпътуване за България в 17:00 ч. Пристигане на пл. Ал. Невски около 24 ч.
Транспорт с автобус
7 нощувки в избрания хотел
Медицинска застраховка за лица до 69 г.
Медицинска застраховка за лица над 69 г. 10 лв. Лица над 85 г. не се застраховат и ТО не носи отговорност за тях.
Совалката стартира от дата 03.06.2017 /събота-събота / до дата 09.09.2017 – последен курс.
Тръгване в 0:30 ч. от пл. Ал. Невски или 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”.
Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини!

Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни. 

Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист.

ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.

На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 69 лв. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.

ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ. МОЛЯ ДА ИНФОРМИРАТЕ СВОЕВРЕМЕННО КЛИЕНТИТЕ СИ ЗА ТОВА!!!

ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!
Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:
1. Трансферът до и от Паралия Катерини и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
1. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
2. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
3. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
4. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
5. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция ЕКО / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ! 
6. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“ или пл. Ал. Невски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ!
7. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!

Изберете хотели за резервация по програмата

Карта

Оферта № П270