Вашата оценка

НОВА ГОДИНА 2020 НА РИВИЕРА МАЯ - МЕКСИКО

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 10 дни / 7 нощувки
Дестинация: Мексико, Мексико
Дати:
Цена от: 0.00 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай


  • Програма
Ден 1  София – Мадрид
Полет София – Мадрид. Пристигане в Мадрид и трансфер до хотела. Нощувка.
 
Ден 2 Мадрид - Канкун
Закуска. Трансфер до летището за директен чартърен полет от Мадрид до Канкун в 14:55 ч. Пристигане в Канкун в 19:45 ч. , където ще бъдете любезно посрещнати от фирмата партньор на място. Трансфер до избрания от Вас хотел в Ривиера Мая. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 3 Ривиера Мая
Свободно време. Време за развлечения. Нощувка.

Ден 4 Ривиера Мая
Възможност за допълнителна екскурзия:
Чичен Ица с включен обяд - едно от седемте нови чудеса на света.
Направете изключителна обиколка и се запознайте с историята на едно от основните археологически обекти на Юкатан. Разгледайте руините на цивилизацията на маите, опознайте историята и направете незабравими снимки в храма Кукулкан.Цена: 104 евро/204 лв. Включено: транспорт, входни такси, обяд, чадъри, аудио системи.
 Вечеря. Нощувка.

Ден 5 Ривиера Мая
Свободен ден за почивка. *По желание: Екскурзия до остров Козумел и възможност за гмуркане. Kозумел е най-големият Мексикански остров с буйна зелена растителност, топъл и влажен климат, бял пясък, лагуни. На острова се намира петата по големина подводна пещера, открита през 1990 г. Рифовете, които заобикалят острова са втората по големина морска екосистема в света. Тук са резерватите „Природният Морски Риф на Козумел“ и природният парк „Чанканаб“, създадени да защитават живота под вода и привлекли вниманието на изследователи като Жак Кусто. Свободно време за плаж. Нощувка.Цена : 113 евро/ 221 лв. на човек

Ден 6 Ривиера Мая
Свободно време за плаж или *По желание:
 Екскурзия до Коба и Тулум с включен обяд:
Коба е древен град на маите, разположен на полуостров Юкатан. От там минава най-голямата мрежа от каменни пътеки по времето на древните маи. Можете да видите множество рисувани и изписани плочи, които документират церемониални животи важни събития от късния класически период (600-900г) на мезоамериканската цивилизация.
Древният град има уникално разположение на брега на морето, заобиколен от крепостни стени. Тулум е една от най-впечатляващите дестинации в Мексико. Най-големите забележителности са Големият дворец, Храма на фреските, Храма на Спускащия се Бог. Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Нощувка.Цена:119 евро/233 лв. Включено: Трансфер, луксозен автобус със санитарен възел. Обиколка с екскурзовод на археологическите обекти Коба и Тулум (45 мин. за всяка) и свободно време. Кутия за обяд по пътя към Cobá и леки закуски по пътя за Тулум. Обяд на бюфет и бутилирана вода.

Ден 7 Ривиера Мая
Свободно време за плаж, почивка или пазаруване. Нощувка.

Ден 8 Ривиера Мая
Свободно време за плаж или *по желание допълнителна екскурзия: Dolphin Discovery  (Cat & Royal Swim Vip)
Dolphin Royal Swim e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще се насладите на директният контакт с делфините,които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно, ще се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки в нашата ВИП зона, ексклузивна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн.
Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане,шапка, слънцезащитен крем ,слънчеви очила.
Включва: трансфер, разходка с Катамаран ,местни алкохолни напитки , обяд тип шведска маса, 15 мин информация и 50 минути във водата с делфините. Не включва: снимки с делфините, допълнителни дейности , пристанищни такси (150 мексикансо песо на човек). Времетраене: 11  часа (включвайки пътуването).
Цена: 172 евро/ 337 лв. на човек
Нощувка.

Ден 9 Канкун - Мадрид
Трансфер до летището и полет за Мадрид в 21:45 ч.

Ден 10 Мадрид - София
Пристигане в Мадрид в 13:00 ч. Полет Мадрид – София.
 

Полетна информация:
Заминаване - Мадрид (MAD) >> Канкун (CUN)
  EVE 9813 Заминава Mадрид (MAD) в 14:55 ч.
Пристига Канкун, Мексико (CUN) в 19:45 ч.
 
Връщане – Канкун (HAV) >> Мадрид (MAD)
  EVE 9814 Заминава Канкун (CUN) в 21:45 ч.
Пристига Мадрид (MAD) в 13:00 ч. +1

Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!

Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване – 100% от общата цена на туристическия пакет

Забележка: Туроператорът може да предложи самолетен билет по отсечката София – Мадрид - София. Моля да имате предвид, че самолетният билет не подлежи на анулация без неустойка. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!

Забележки:
  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване. Програмата е гарантирана!
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Екскурзиите се провеждат на испански/английски и подлежат на препотвърждение. Има възможност да бъдат в различни дни от предложените, както и да бъдат заявени от България или на място; Цените са калкулирани при курс на 1$ = 1.72 лв.
  • Цените подлежат на препотвърждение;
 
Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или от двамата родители!
  • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус / лек автомобил
 
Допълнителни екскурзии:
  • Чичен Ица с включен обяд - 104 евро/204 лв
  • Екскурзия до Коба и Тулум - 119 евро/233 лв.
  • Екскурзия до остров Козумел+гмуркане – 113 евро/ 221 лв.
  • Tulum + Xel – На парк – 115 евро/ 225 лв.
  • Dolphin Discovery  (Cat & Royal Swim Vip) – 172 евро/ 337 лв.
 Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

почивки в мексико

Цената включва:
Самолетен билет Мадрид - Канкун - Мадрид с включени летищни такси (към дата 10.06.2019); 7 нощувки на база All inclusive в избрания от вас хотел в Ривиера Мая; Новогодишна вечеря; Трансфер летище Канкун - хотел – летище Канкун; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;


Цената не включва:
Самолетен билет София-Мадрид-София – на цена около 250 евро/489лв.; 1 нощувка в хотел в близост до летище Мадрид (в посока София-Мадрид) – 40 евро с безплатен шатъл; Изходна такса при напускане на Мексико – 30 евро (заплаща се на място на летището) Разходи от личен характер; Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място; Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс“

Често задавани въпроси

Почивката е с продължителност 10 дни / 7 нощувки.
Записването за почивката става след попълване на резервационната форма, която може да намерите в таблицата с цени към всеки един хотел. След попълване на формата за записване - наш служител ще се свърже с вас и ще Ви изпрати информация за заплащането на депозит. Депозита може да се плати с карта директно през сайта или по банков път или в наш офис. Останалата сума се заплаща до описана по договор дата в наш офис или по банков път.
Почивката се осъществява със следния тип транспорт:
Вид транспорт: Самолет
Оферта № П1938


Още оферти за Мексико

Здравейте!
Изберете една от опциите по-долу, за да се свържете с нас и ще Ви отговорим при първа възможност.