Вашата оценка

Почивка в Анталия - чартърен полет от Варна за 8 дни/ 7 нощувки

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Дестинация: Анталия, Турция
Дати:
Цена от: 0.00 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай


  • Програма
първи ден
Програмата започва със среща на летище Варна и изпращане от представител на фирмата. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

от втори ден до седми ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

* На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията \"Демре-Мира-Кекова\". Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю /виж екскурзии/.

осми ден
Освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до Варна. Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА

* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място!


Цената включва:
* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ Варна - Анталия - Варна с включени летищни такси 79 евро на възрастен/дете .
* Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
* Трансфер: летище-хотел-летище.
* 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.


Цената не включва:
*Горивна такса .
*Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец.

Задължително се заплаща:

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 13 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 13 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
*Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. и нагоре.

Често задавани въпроси

Почивката е с продължителност 8 дни / 7 нощувки.
Записването за почивката става след попълване на резервационната форма, която може да намерите в таблицата с цени към всеки един хотел. След попълване на формата за записване - наш служител ще се свърже с вас и ще Ви изпрати информация за заплащането на депозит. Депозита може да се плати с карта директно през сайта или по банков път или в наш офис. Останалата сума се заплаща до описана по договор дата в наш офис или по банков път.
Почивката се осъществява със следния тип транспорт:
Вид транспорт: Самолет
Оферта № П742


Още оферти за Турция

Здравейте!
Изберете една от опциите по-долу, за да се свържете с нас и ще Ви отговорим при първа възможност.